Tuesday, 17 January 2012

+ Tutorial : timbang berat blog +

Pernah tak korang buka blog orang lain, then kena tunggu sampai 5 minit ? Lima minit tu lama beb untuk tunggu benda yang bernama blog ni. Bukan ke menyampah ea ? OKla, kalau korang tak nak orang lain menyampah dengan blog anda, boleh lah timbang blog anda di  >>  SINI  << . Kalau blog korang  lebih daripada 100 KB, lebih baik korang buang je widget yang tak sepatutnya macam jam, kalendar , and banyak lagi lah. Kalau blog Hanah lebih 100 KB barulah Hanah nak buang widget yang tak patut.  APapun, Selamat mencuba! peace no war .

No comments: